Michael Jackson se simte copil la 49 de ani. Courtney Love e impacata cu sine numai cand e drogata. Christina Aguilera e mama doar deghizata in prostituata. David Blaine e fericit doar cand moare de foame. Nick Nolte isi face siesta plimbandu-se pe strada in pijamale
Revista americana "Celebrity Club" a realizat in premiera un top al celebritatilor excentrice si ciudateniile care le-au consacrat. In mod incontestabil, in fruntea listei a fost postat starul pop Michael Jackson care a socat recent SUA cu ultimul interviu acordat in care are "comportamentul" unui copil de 10 ani, chiar daca maine-poimaine implineste 50.

Si-a construit un paradis al copiilor in casa, se joaca numai cu micuti si face tot posibilul sa intinereasca fie si cu ajutorul chirurgiei estetice. Asta face din Michael Jackson cea mai "nebuna personalitate" a tuturor timpurilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.