IMDb.com anunta ca unchiul lui Teri Hatcher a murit ieri, 21.08.08, de cancer la colon. Insa tragedia pentru Teri, interpreta lui Susan in serialul "Desperate Housewives" s-a scris cu multi ani inainte, iar autorul a fost chiar unchiul...Colegul ei de platou, Kyle MacLachlan (Orson in serial), a avut si el o tragedie in familie, iar acum, 22 de ani mai tarziu, el face fata printr-un promo.

  • Teri Hatcher

Nu stim cum i-a picat lui Teri stirea despre moartea unchiului ei, detinutul Richard Hayes Stone, dar noi sa nu-l plangem prea tare, avand in vedere crimele pentru care isi servea pedeapsa.

Teri a dezvaluit in 2006 un secret ingrozitor despre copilaria sa: unchiul ei o molestase, si nepoata lui nu a fost singurul copil victimizat de el.

In articolul de acum 2 ani din Vanity Fair, actrita a adaugat ca depozitia ei a fost tinuta departe de presa si a survenit in urma sinuciderii uneia dintre victimele unchiului ei. Acuzatul a pledat vinovat si, in 2002, a fost condamnat la 14 ani in spatele gratiilor - iar curajul lui Teri de a-si rascoli trecutul a fost un element important in tot acest proces.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.