Britanicii de la Oasis vor lansa noul album - al saptelea din discografie, intitulat "Dig Out Your Soul", pe 7 octombrie, prin Big Brother/Warner Bros, unul dintre single-urile de pe acesta, "The Shock of the Lightning", fiind deja difuzat la radio, informeaza NewsIn

Prima piesa de pe album, "Bag It Up", trimite catre piesa "California" de pe albumul de debut din 1994, "Definitely Maybe", iar "I'm Outta Time", creatie exclusiva Noel Gallagher, contine un fragment din ultimul interviu dat de John Lennon la BBC, cu cateva zile inainte sa moara.

Noel a compus sase din primele sapte cantece, Liam trei si basistul Andy Bell impreuna cu chitaristul Gem Archer cate o piesa fiecare.

Fanii care doresc sa comande deja albumul o pot face pe iTunes si pot descarca piesele pe calculator .
Oasis va incepe un scurt turneu nord-american pe 26 august, in Seattle.

Trupa s-a infiintat in 1991 este formata din Liam Gallagher (vocal), Paul Arthurs (chitara), Paul McGuigan (bas), Tony McCarroll (tobe) si Noel Gallagher (chitara solo si voce).

Oasis au vandut peste 50 milioane de albume in toata lumea, au avut opt single-uri pe prima pozitie in topul britanic si au primit 15 premii NME, cinci Brit Awards si noua premii Q. Fratii Gallagher sunt compozitorii pieselor si singurii cu prezenta continua in trupa. Formula actuala este completata de chitaristii Gem Archer si Andy Bell, precum si, neoficial, de bateristul Chris Sharrock.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.