Pentru a-si putea recupera mireasa furata, mirelui i s-a impus sa cante live si sa danseze breake-dance

Andra si Catalin Maruta si-au rostit juramintele in fata lui Dumnezeu. Asa cum era de asteptat, evenimentul a pus un intreg judet pe jar, iar Targu Jiu, orasul natal al mirelui, a devenit neincapator pentru o zi - 23 august. Cununia a avut loc la Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar petrecerea intr-un decor de poveste.

Nunta celor doi a respectat mai toate traditiile, iar mirii nu s-au dat in laturi de la nimic. Inainte de a pleca spre altar, de pilda, Andra a incins hora in fata casei, iar Maruta a condus-o dupa ceremonie la Poarta Sarutului, supunandu-se unei reguli locale. Mai mult, cantareata nu i-a permis lui Maruta sa o vada imbracata in rochia de mireasa pana in momentul cel mare. Nici furatul miresei nu a lipsit din meniu.

Disparitia Andrei s-a demonstrat a fi destul de "costisitoare" pentru sotul ei care s-a vazut nevoit sa cante live si sa danseze breake-dance pentru a-si recupera aleasa. Acompaniat de bandul "Happy Hour" si incercand sa respecte indrumarile lui Alex Velea, Maruta s-a miscat destul de stangaci, insa a cantat din toata inima "Multi ani traiasca!" pentru proaspata lui sotie, care, tot pe 23 august, si-a serbat si ziua de nastere.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.