Suspectat de uciderea sotiei sale, politistul Cristian Cioaca sustine ca avocata traieste si ca, in curand, acest lucru o sa iasa la iveala
Micul Patrick, fiul lui Cristian Cioaca si al avocatei disparute, Elodia Ghinescu, este in grija bunicii paterne, la Albota, o comuna situata la 10 kilometri de Pitesti. In timpul zilei, cand Cioaca este la serviciu, Florica Cioaca sta ca pe ace.

Pentru ca, in momentul in care ii ies pe strada partenerii de joaca, Patrick vrea sa ii urmeze, iar bunica nu indrazneste sa il lase singur pe ulita, chiar daca zona este ferita si rar trece vreo masina. Si asta pentru ca femeia are convingerea ca este urmarita si ca nora ei vrea sa isi rapeasca fiul. "De mai multe ori, un autoturism cu geamuri fumurii a trecut prin fata casei noastre, a incetinit ori chiar a oprit cand a ajuns in dreptul nostru", a povestit femeia pentru un ziar local.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.