O tanara actrita iraniana, Golshifteh Farahani, a primit interdictie de a parasi Iranul pentru a calatori in Statele Unite, unde era asteptata sa analizeze o propunere pentru un rol intr-un film la Hollywood, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

"Dupa ce a jucat intr-un film produs de Hollywood, actritei Golshifteh Farahani i s-a interzis sa paraseasca Iranul”, precizeaza agentia de presa oficiala Irna.

Actrita a jucat in filmul american "Body of Lies", produs de Ridley Scott, alaturi de Leonardo DiCaprio, pelicula urmand sa fie lansata in luna octombrie.

Dupa rolul din "Body of Lies", Golshifteh Farahani, a primit o noua propunere pentru a aparea intr-un film american si trebuia sa ajunga, marti, la Hollywood, insa autoritatile i-au interzis sa paraseasca teritoriul iranian.

Agentia oficiala iraniana afirma ca actorii si actritele din aceasta tara au nevoie de aprobarea ministerului de cultura pentru a juca in productii straine.

In virsta de 25 de ani, Golshifteh Farahani a jucat in mai multe filme iraniene cu succes la public, printre care si pelicula "Santouri", care spune povestea unui muzician dependent de droguri. Filmul a fost criticat de publicatiile conservatoare, in special pentru ca a oferit o imagine sumbra a societatii iraniene si a problemei drogurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.