Christina Applegate, delicioasa Kelly Bundy din aclamatul serial de comedie "Married with Children" si mai recentul "Samantha Who?", a ales sa renunte la sani ca sa scape de cancerul mamar. Ca urmare, va apela la operatii de reconstruire a bustului pe parcursul urmatoarelor 8 luni de zile

Va anuntam in urma cu cateva saptamani ca blonda Applegate si-a descoperit cancer la san, dar ca este 100% in afara pericolului. Insa pretul platit de frumoasa actrita in varsta de 36 de ani pentru a scapa de boala abia acum iese la iveala. Applegate a apelat la chirurgi in loc sa se supuna unui tratament lung si chinuitor de chimioterapie.

Applegate, intr-un interviu in exclusivitate pentru "Good Morning America", pare impacata cu decizia luata pentru a fi sigura ca nu va muri de cancer la san, cu atat mai mult cu cat testele au descoperit ca este predispusa genetic la boala (are gena BRCA1). Dubla masectomie, care a avut loc acum trei saptamani, nu era necesara, ci profilactica, dar actrita a ales-o ca "cea mai logica" dintre solutiile care i se propuneau.

Click aici pentru a citi confesiunile blondei despre lupta dura cu necrutatoarea boala care a lovit-o.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.