S-au intalnit, s-au placut, s-au indragostit, desi aparent provin din medii cu totul diferite. Se iubesc de aproape doi ani, desi nimeni nu le-ar fi dat nici o sansa, ei sunt Andreea Raicu si Tudor Chirila
Ea: fost model, acum vedeta de televiziune, frumoasa, rafinata, in pas cu ultimele noutati din moda. El: rocker nonconformist, care tanjeste dupa un bors de peste si un pahar de vodca servite pe nisip, in Vama Veche. In timp ce prezentatoarea defileaza in costume de baie de sute de euro pe plaja luxoasa de la Saint Tropez, bucurandu-se de frumusetea Coastei de Azur, iubitul ei a pus bazele unui “ghid al betivilor incepatori” si cauta cu inversunare bucati de plaja pustie la malul marii, unde se sa poata reculege. Verificand, din curiozitate, blogurile celor doi indragostiti, ne-am mai convins inca o data, daca mai era nevoie, ca intre ei este o distanta de ani- lumina. “Stau pe terasa casei. Ma uit la mare. O lumina incredibila se revarsa asupra ei! Zeci de barci care mai de care mai mari si mai frumoase au acostat de-a lungul coastei. Intotdeauna am preferat sa vizitez alte locuri mult mai indepartate si mai exotice. Aici e mirific”, descria Andreea statiunea Saint Tropez, in urma cu cateva zile, in jurnalul sau online.

Bautura ca o arta

Aflat in Vama Veche in aceeasi perioada, Tudor tinea sa ne informeze, pe blogul sau, ca este beat mort si ca prietenii il sfatuiesc „bei, nu mai bea! Betiile repetate duc la excluderea individului din societate”. Cateva zile mai tarziu, rockerul isi sfatuia amicii de pahar: “Nu te apuca de baut. E greu sa ai succes si risti sa devii alcoolic. Si odata cu alcoolismul esti un fel de orc intr-o lume de elfi”, dupa care urmeaza o serie de sfaturi de care e bine sa tii cont daca vrei, vreodata, sa tii pasii cu el la un pahar de... orice. Pentru a fi si mai convingator, Tudor ii atentioneaza pe betivii incepatori: “Majoritatea femeilor detesta betivii. Betivilor le pute gura si fac promisiuni fara acoperire. Nu vei avea nici o sansa. Doar daca agati o alta betiva. Nici aici nu va iesi bine: doi betivi facand sex reprezinta o sursa nesfarsita de umor”. Sa vorbeasca Tudor din proprie experienta?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.