Regina Rania a Iordaniei si cantaretul Bono de la grupul U2 au fost oaspetii presedintelui francez Nicolas Sarkozy si ai sotiei sale Carla, la proprietatea de la Cap Negre, de pe Coasta de Azur, au anuntat surse din anturajul prezidential, potrivit NewsIn.

Sotia regelui Abdallah al II-lea si cantaretul irlandez au sosit luni spre pranz la Cavaliere, cu un elicopter care a aterizat pe terenul folosit de aparatele sefului statului, supravegheat de un serviciu de ordine discret. Regina Rania si Bono au plecat tot cu elicopterul, spre seara.

Miercurea trecuta, a doua zi dupa deplasarea la Moscova si Tbilisi in misiune de mediere intre Rusia si Georgia, Nicolas Sarkozy l-a primit la Cap Negre pe predecesorul sau la Palatul Elysée, Jacques Chirac. Cei doi si sotiile lor au cinat impreuna.

Luxoasa resedinta a familiei Bruni-Tedeschi de la Cap Negre, unde cuplul Sarkozy isi petrece vara, este o cladire solida construita pe un promontoriu stancos, cu vedere la Mediterana. Mai cunoscuta sub numele de castelul Faraghi, dupa numele unui bogat industrias american care a construit-o dupa al Doilea Razboi Mondial, resedinta are zece camere si o piscina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.