Toamna aceasta, trupa americana THIEVERY CORPORATION va concerta pentru prima data in Romania in formula “completa”: 13 muzicieni pe aceiasi scena, intr-un super show live! Organizat de catre Emag!c Entertainment, spectacolul va avea loc pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.
THIEVERY CORPORATION - formata din Rob Garza si Eric Hilton - a devenit cunoscuta in 1996, cand o piesa a trupei a fost inclusa pe una dintre compilatiile renumitilor DJ si producatori Kruder & Dorfmaister. Cu o muzica electronica abstracta, instrumentala, al carei sound poate fi incadrat undeva intre trip-hop si acid jazz, THIEVERY CORPORATION a reusit in scurt timp sa se impuna pe scena de profil, show-urile live electrizante aducand duo-ului din ce in ce mai multi fani, inclusiv din randul DJ-ilor consacrati.

De-a lungul carierei, THIEVERY CORPORATION si-a trecut in CV 5 albume, 5 compilatii, 16 single-uri, precum si piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor Garden State si Vanilla Sky. THIEVERY CORPORATION a reusit sa atraga atentia publicului nu doar prin originalitatea stilului muzical si a show-urilor spectaculoase, ci si datorita versurilor cu puternica incarcatura sociala sau politica. Piese precum „Amerimacka”, „Revolution Solution” sau „The Richest Man in Babylon” sunt dovezi clare ale opozitiei grupului fata de evenimentele politice curente si initiativele luate de catre actuala administratie a Statelor Unite. De asemenea, in septembrie 2005, trupa a participat la concertul Operation Ceasefire, avand ca scop incetarea focului si a razboiului din Irak.

Exista patru categorii de bilete, la preturile de 60, 85, 110 si respectiv 140 lei. Acestea vor fi puse in vanzare miercuri, 20 august, on line pe www.myticket.ro, urmand ca spre sfarsitul saptamanii biletele sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.