Pentru a demonstra ca este atipica, blonda s-a inscris ca voluntar la 'Bleakholt Animal Sanctuary' din orasul sau natal, Manchester, dupa ce fusese refuzata de cinci ori atunci cand era la scoala

„Nu gasesc nimic dezgustator. Iubesc sa fiu voluntar”, a marturisit modelul. Britanica reuseste sa impace uimitor cariera, in care competitia este acerba, cu voluntariatul. Pentru a face fata concurentei, ea nu vrea insa sa apeleze la compromisuri, asa cum procedeaza alte manechine.

Rhian nu s-a schimbat de cand a dobandit statutul pe care il are, pozitie pe care nici nu se astepta sa o obtina cand trimitea poze la o agentie de modeling. „Nu voiam sa fiu model cand eram mica, s-a intamplat dintr-un noroc. Voiam sa fiu moasa si inca planuiesc sa fac asta intr-o zi.Frumoasa din Manchester e constienta ca nu va putea face mereu bani de pe urma imaginii ei, avand planuri serioase pentru viitor. „Vreau sa incep sa studiez la universitate anul viitor, in Manchester. Dar mi-e frica sa ma intorc la scoala, unde profesorii vor spune ca si-au pierdut timpul cu mine”.

Cu siguranta in apele din Lancashire s-a intamplat un fenomen ciudat. Nu, nu este vorba de vreo poluare, ci de ceea ce a rezultat la reprezentantele sexului frumos. Dupa Michelle Marsh si Louise Cliffe, a venit randul si frumoasei de doar 22 de ani, Rhian Marie Sugden, sa arate cat de generoasa a fost mama natura cu ea. Dar blonda are si o performanta. Desi anul trecut abia intrase pe piata modelingului, tanara avea sa reuseasca sa obtina ceea ce alte modele nu dobandesc o viata: propriul calendar. „Ma simt ca Jordan”, a marturisit Rhian despre performanta ei de anul trecut.

Insa nu Katie Price, ci Keeley Hazell, cea care a reusit sa ii cucereasca si pe francezi, are cei mai frumosi sani, in viziunea blondei care nici macar nu visa sa ajunga un stralucitor model. Dar multi o vad pe Rhian ca fiind o concurenta de marca pentru „femeia perfecta” Keeley. Mai ales ca si tanara Sugden se bate cu pumnul in piept ca sanii ei sunt naturali 100%.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.