Loredana pleaca impreuna cu 'Agurida', 'Zaraza' si geamparalele sale in patria hip-hop-ului, pentru cel mai lung turneu al sau in America

Seria de concerte incepe la Festivalul Taste of Romania (Chicago, 13-14 septembrie), cel mai important eveniment muzical si artistic romanesc realizat peste hotare.

Alaturi de cea mai cunoscuta artista pop a noastra, ce va fi insotita de taraful sau, se vor afla Benone Sinulescu, Junii Sibiului si frumusica Dana Rogoz, de la Pro TV. Evenimentul, ce a ajuns la cea de-a 18-a editie (brand organizat de Branko Podrumedic), a reusit anul trecut un record de popularitate datorita celor doua concerte ale trupei Directia 5. Marian Ionescu& Co., dar si pofta de mici, bere romaneasca si must au strans aproape de centrul metropolei Chicago circa 15.000 mii de spectatori.

Loredana si ceilalti artisti vor continua itinerariul american dupa cum urmeaza: Philadelphia (19 septembrie), Cleveland (20 septembrie), Washington D.C. (21 septembrie).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.