Posesoarea unui BMW X5, Iza a fost surprins de fotoreporteri la volanul unei luxoase limuzine BMW seria 6
Ceea ce, in urma cu o luna, parea doar o idila de vacanta, iata ca acum s-a transformat intr-o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Boschet s-a resemnat, in sfarsit, cu gandul ca a pierdut-o pe Andreea Spataru si este des vazut in compania noii sale cuceriri, blonda Izabela. Cei doi si-au petrecut una din noptile trecute impreuna, intr-un apartament din zona Rosetti.
Fotografiati pentru prima oara impreuna la sfarsitul lunii iulie, pe plaja hotelului Rex din Mamaia, Boschet si Izabela au trecut de la flirtul de vacanta la o relatie in toata regula.
In ultima vreme ei au devenit aproape nedespartiti, cafenelele din Dorobanti fiind locurile lor preferate de intalnire. Acolo au fost surprinsi de fotoreporteri si in urma cu doar cateva zile, cand, in miez de noapte, au “gonit” pe strazi, pana in zona Rosetti, in vecinatatea Restaurantului argentinian, unde, de altfel, au si innoptat.
Simtind probabil, ca sunt urmariti, cei doi au intrat repede in scara blocului, dupa care au scos timid capul pe usa sa verifice daca au fost sau nu fotografiati. Cea care a condus luxoasa limuzina BMW seria 6, al carei pret se invarte in jurul sumei de 100.000 de euro, a fost Izabela. Despre ea se stie ca este posesoarea unui BMW X5 alb, ceea ce ne face sa ne gandim daca nu cumva noul autoturism este un cadou de la Boschet, recunoscut ca fiind mana larga in ceea ce le priveste pe femeile din viata lui.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.