Una dintre vedetele de televiziune aflata in plina ascensiune, Andreea Mantea, s-a trezit cu probleme de imagine de acolo de unde se astepta mai putin. Mai multi cunoscuti ai brunetei au informat-o ca, in ultima perioada, prin oras circula zvonul ca ea ar fi avut o aventura sexuala cu fiul actionarului de la Dinamo, Vasile Turcu, si anume Adrian
O parte dintre cei care i-au relatat Andreei barfa sustin ca l-au auzit chiar pe acesta laudandu-se. Asa cum era de asteptat, vedeta de la matinalul Antenei 1 s-a infuriat foarte tare in prima faza, deranjata atat de faptul ca barfa era neintemeiata, cat si de impactul pe care l-ar fi putut avea asupra actualul ei iubit. Potrivit surselor noastre, Andreea a fost nu doar revoltata, ci si uimita, intrucat ea a iesit cu Adi Turcu in urma cu patru ani, in timp ce era inca eleva la liceu, dar ca intre ei nu s-a intamplat nimic.
"Nu si-a facut curaj sa o sarute"

"Imi aduc aminte de intalnirile lor. El o curta de mai multa vreme, venea la scoala, o astepta, o urmarea. Ea nu l-a bagat in seama la inceput. Dupa vreun an, cand avea ea vreo 17 ani, a acceptat sa iasa cu el si s-au intalnit timp de cateva saptamani. Idila lor nu a durat, in principal din cauza lui. Cred ca era foarte timid, pentru ca timp de doua luni cat s-au vazut nu a reusit sa isi faca curaj nici macar sa o sarute", ne-a dezvaluit o fosta colega de liceu a Andreei. Zvonurile legate de Andreea si Adi Turcu nu s-au oprit la aventura sexuala, ci s-au complicat pe masura ce bruneta a inceput sa ia masuri. Se pare ca, dupa ce aceasta l-a convocat pe Turcu Jr. la o discutie lamuritoare, a aparut imediat si zvonul ca Mantea este cea care il hartuieste pe fiul actionarului, dorind sa ii strice acestuia relatia armonioasa pe care o are cu Anda.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.