Vedeta National TV Catrinel Sandu este cunoscuta printre colegii de televiziune ca o mare iubitoare de animale, drept dovada a acestei pasiuni stand casa parintilor sai pe care a transformat-o intr-o minimenajerie (ce adaposteste doi caini, doua broaste testoase si un papagal). Si cum Catrinel inca suferea dupa iubitul ei motan Diesel, disparut anul trecut in conditii neelucidate, prezentatoarea a descins in Joia mare la un pet-shop de unde achizitionat rapid un pui de pisica, tot birmanez.

"M-am gandit sa iau o pisica pentru ca motanii pleaca de acasa. Anul trecut Diesel a disparut de acasa. Am suferit foarte mult dupa el, am asteptat sa se intoarca, dar acum o am pe Jolie. Deocamdata, pentru ca este mica sta in camera mea. Este in tatonari cu cei doi caini. Dar cand o sa mai creasca putin o sa o las si in curte. Sper sa nu dispara si ea", ne-a declarat Catrinel, foarte incantata de noua sa achizitie.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.