Trupa Indiggo, alcatuita din gemenele Mihaela si Gabriela Modorcea participa in SUA la 'America s Got Talent' , un concurs muzical celebru pe taramul american
Dupa ce si-au incercat sansele de cateva ori la concursul national Eurovision, cele doua gemene s-au inscris la concursul amintit la indemnul mamei lor, Violeta Modorcea. Desi cele doua, in frunte cu mamica lor au sperat ca vor rupe gura targului, Mihaela si Gabriela au fost criticate in SUA pentru vestimentatie, dar si pentru prestatia lor artistica. „Cele doua cantarete din Romania se imbraca ca doua prostituate pe care le platesti cu 5 dolari si nu au pic de talent”, a declarat un critic muzical pentru postul de televiziune TV MSNBC. In ciuda numeroaselor critici de acest gen, gemenele s-au calificat in finala concursului respectiv ce se va desfasura la Las Vegas pe 26 august.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.