Nu este de mirare ca, ori de cate ori lanseaza un film, salile de cinematograf se umplu pana la refuz. Intr-un interviu recent, frumoasa cu sange italian a dezvaluit: „Imi este foarte usor sa ma dezbrac in fata camerelor de filmat, nu imi este rusine sa recunosc acest lucru”. Bellucci a mentionat insa ca prefera scenele care arata mai putin, dar pun in evidenta senzualitatea.

Sex-simbol al Italiei - Farmec dublat de sinceritate

Vorbeste italiana, franceza, engleza si aramaica fluent. Monica Anna Maria Bellucci este actrita si fotomodel nascuta la 30 septembrie 1964 in Citta di Castello, Italia. Si-a inceput cariera in moda la numai 16 ani pe cand studia la Liceo Classico, iar mai apoi si-a dorit sa devina avocat, dar lumina reflectoarelor a atras-o ca un magnet... Frumoasa italianca este casatorita cu actorul Vincent Cassel si au impreuna o fetita, Deva, nascuta la 12 septembrie 2004. In timp ce era insarcinta, Monica Bellucci a fotografiat nud pentru varianta italiana a revistei Vanity Fair ca protest impotriva legilor interne care permit numai cuplurilor casatorite sa apeleze la fertilizarea in vitro.

In 1988, actrita a semnat la Milano un contract cu Elite Model Management. Anul urmator era deja un fotomodel cunoscut atat la Paris cat si in New York. Cariera sa in cinematografie a inceput in 1992 cand a aparut in Dracula, o adaptare a romanului lui Bram Stoker. Au urmat mai apoi filmele Malena si Irreversible, dar Monica Bellucci a devenit faimoasa datorita rolurilor Persephone in Matrix reloaded si Maria Magdalena din filmul lui Mel Gibson, Patimile lui Hristos. Monica Bellucci a aparut in Maxim, iar in 2004 site-ul pentru barbati askmen.com a introdus-o pe lista celor mai frumoase 100 de femei ale lumii. Este considerata sex-simbol al Italiei. In plus, desi se spune despre ea ca este o actrita completa, Monica Bellucci considera cea mai importanta realizare din viata ei faptul ca este mama. Monica demonstreaza, prin tot ceea ce face, ca reteta succesului este simpla: farmec dublat de sinceritate.