Desi in argoul bucurestean 'microfon' e un termen cu mai multe conotatii, in acest articol e vorba despre sensul propriu al acestuia, desi e implicata industria 'usoara'
Pentru ca vor sa fie originali, tot mai multi artisti aleg sa-si personalizeze anumite obiecte pe care le folosesc in concerte. Daca CRBL a ales sa-si tatueze numele pe brat, Giulia, fosta componenta a trupei Candy, si-a cumparat un microfon pe care l-a incrustat cu cateva sute de pietre swarovski.
Ea nu se dezlipeste de “comoara sa”, refuzand sa cante la concerte cu un alt microfon: “Un bun prieten mi l-a desenat, m-am indragostit de desen cand l-am vazut si am decis sa mi-l comand imediat. Acest microfon ma reprezinta in totalitate, simt ca imi poarta noroc, nu plec nicaieri fara el, e talismanul meu”, a declarat Giulia!

Pentru ca pietrele semipretioase sunt destul de scumpe, valoarea unui astfel de accesoriu depaseste suma de 2.000 de euro. Ea si-a inaugurat microfonul in cadrul Festivalului de la Sopot, din Polonia, unde a interpretat piesa “Rain”, alaturi de Marius Nedelcu, fost component al trupei Akcent.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.