Fostul partener de scena al Deliei Matache s-a casatorit sambata cu femeia pe care o iubeste de 15 ani, cu siguranta acum lumea in care traim va fi mai buna
Muzica live, dedicatii pe sute de euro, dar si pe zeci de lei, doua perechi celebre de nasi, lux si veselie cat cuprinde. Acestea au fost ingredientele petrecerii de sambata seara, ai carei protagonisti au fost mirii Nick si Catalina.
Cei doi i-au avut drept nasi pe Axinte cu sotia sa, dar si pe Gheorghe Stefan alias Pinalti, primarul orasului Piatra Neamt. Sunt impreuna de 15 ani, au o fetita minunata, insa abia sambata au pasit in Casa Domnului pentru a-si pune pirostriile.
Nicolae Marin, cunoscut mai mult ca Nick de la N&D, si partenera lui, Catalina, s-au casatorit religios la Biserica Domnita Balasa, la doi ani dupa ce au spus “Da” la Primaria sectorului 3. Petrecerea s-a desfasurat sambata noaptea in Herastrau, la Turabo Grand Ballroom, si a avut de toate pentru toti: muzica lautareasca, vedete una si una, tort cu artificii, dansuri din buric, ploaie de bani la dedicatii si mancare pe saturate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.