Andreea s-a bucurat de soare, fara sa stie ca cineva ii blocheaza masina, o tara intreaga blamand si comentand nesimtirea celui ce i-a taiat calea Andreei
Prezentatoarea de la National TV Andreea Spataru s-a refugiat, ca mai toti bucurestenii, la mare, ca sa scape de canicula. Numai ca planurile ei n-au iesit chiar cum si-a dorit si, cu toate ca blonda s-a simtit excelent la plaja, ea a avut o surpriza neplacuta la sfarsitul zilei. Bronzata si binedispusa, Andreea a incremenit cand a ajuns in dreptul masinii sale, un superb BMW seria 5, si a constatat ca nu poate sa plece din cauza ca rotile fusesera blocate.
Grabita sa stea la plaja, blonda a neglijat complet faptul ca a parcat intr-o zona in care acest lucru nu era permis. In aceste conditii, Andreea a fost nevoita sa scoata din buzunar cateva milioane, cat costa taxa de deblocare si amenda la politie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.