Incident. Dornic de conversatie, un necunoscut i-a pacalit pe bodyguarzii lui Irinel si s-a asezat neinvitat la masa acestuia din clubul Bamboo, cu siguranta nu mai putem dormi stiind aceste lucruri
Weekendul trecut, familia Columbeanu a decis sa se distreze in formula completa. Ca sa inchida gura carcotasilor care au comentat indelung aparitia solitara a Monicai pe la diverse evenimente mondene in aceasta vara, miliardarul si-a luat sotia si cumnata, pe Ramona, si s-a deplasat pe litoral pentru a se bucura de o noapte intreaga de dans. Ca sa nu mai fie deranjati de fotografi, Irinel le-a ordonat garzilor sale de corp sa ii asigure un paravan uman in fata mesei pe care o rezervase in clubul Bamboo din Mamaia.

Toate masurile de siguranta luate nu au putut preveni insa un incident care, desi pare amuzant din afara, l-a iritat serios pe Irinel. Cu ochii pe ziaristi, bodyguarzii miliardarului nu au observat un individ care s-a strecurat nestingherit pana la masa Columbenilor, s-a asezat neinvitat si a inceput sa converseze cu ei. Calm in prima faza, Irinel i-a raspuns acestuia la cateva intrebari, dar dupa cateva minute si-a pierdut rabdarea. Ceea ce l-a iritat pe omul de afaceri a fost faptul ca necunoscutul nu s-a rezumat la a discuta cu el, ci a incercat sa intre in vorba si cu Monica. Acesta a fost momentul in care Columbeanu si-a sesizat garzile, care l-au ridicat imediat pe barbat de la masa si l-au scos afara din club.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.