Biletele la concertul Ace of Base, programat pe 8 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, costa intre 70 si 200 de lei .
Acestea se pot procura din reteaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, precum si online, prin www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.blt.ro.

Trupa suedeza Ace of Base va veni, in premiera, in Romania, iar concertul din noiembrie face parte din turneul mondial „Redefined! 2008-2009”, care marcheaza implinirea a 15 ani de existenta a formatiei. Detinatoare a unui record Guinness pentru cel mai bine vandut album de debut („Happy Nation/The Sign” - 1993), Ace of Base a devenit o formatie de cult la inceputul anilor ’90, cu hituri precum „All that She Wants”, „The Sign” sau „Happy Nation”, stabilind noi standarde in muzica pop suedeza, al carei lider incontestabil ramane, insa, cvartetul Abba.

Raportat la numarul de albume lansate, numarul hiturilor de top 10 ale formatiei ACE OF BASE este impresionant: opt succese in numai patru albume. „All that She Wants”, „Happy Nation”, „The Sign”, „Don’t Turn Around”, „Living in Danger”, „Lucky Love”, „Beautiful Life” si „Life Is a Flower” (cea mai difuzata melodie la posturile de radio europene in anul 1998) sunt hituri care au marcat decisiv istoria trupei.

Din componenta actuala a trupei careia fac parte Ulf Ekberg (Buddha), fratii Jonas Berggren (Joker) si Jenny Berggren


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.