Dupa ce s-a tot vehiculat prin presa ca Bogdan Stelea i-ar fi cumparat lui Lili Sandu rolul in telenovela 'Numai iubirea>>, acum vedeta intra din nou in atentia mass-media. Colegii de breasla nu sunt deloc multumiti de prestatiile acesteia.Lili Sandu, iubita celebrului portar Bogdan Stelea, se pare ca nu este deloc iubita de actorii din telenovela "Numai Iubirea".

Dupa ce s-a tot vehiculat prin presa ca Stelea ar fi dat bani grei ca iubita lui sa apara in serial, acum ne apar pe la urechi tot felul de zvonuri. Surse din interiorul telenovelei "Numai iubirea" ne-au dezvaluit ca Lili Sandu nu se descurca prea bine pe platourile de filmare. Se stie bine ca frumoasa Lili nu este de profesie actrita, ci cantareata, dar nici nu se straduieste sa invete ceva. Potrivit surselor noastre, vedeta nu isi invata la timp scenariul si nu accepta nici o sugestie din partea actorilor cu experienta.

Acest lucru se pare ca i-a atras antipatia celorlalti artisti. Trebuie sa mentionam ca in lumea actorilor se folosesc tot felul de trucuri avizate persoanelor antipatice. Iata un exemplu: daca unui actor nu-i place de un altul, ii reteaza replica chiar si in mijlocul unui spectacol live. Acelasi lucru l-am putut observa si la aceasta telenovela, cand replicile artistei au fost taiate de actori. Sa fie o pura intamplare sau chiar nu este deloc simpatizata de colegi?

Am incercat sa aflam si pozitia celor de la MediaPro Pictures. "Tot ceea ce se spune de Lili Sandu este inca o dovada ca aceste 'surse>> nu fac parte din echipa serialului. Oamenii care muncesc la 'Numai iubirea>> chiar sunt o echipa si functioneaza ca atare. Ceea ce nu se vede in spatele camerelor nu este chiar atat de senzational, ci doar multa munca. Va asiguram ca Lili este o persoana care, chiar daca nu a facut Actoria, incearca sa invete si chiar performeaza la cel mai inalt nivel, ceea ce se si vede pe sticla.

Ca nu e iubita de unii actori? Ne pare rau ca asemenea rautati sunt spuse despre o persoana care este foarte cooperanta in timpul filmarilor si se intelege bine cu toata lumea ", ne-au spus cei de la MediaPro Pictures.Tinem sa le precizam realizatorilor serialului "Numai iubirea" ca sursele noastre chiar sunt unii dintre colegii lui Lili Sandu. Asa ca nu ne mai ramane decat sa asteptam numai cuvinte de lauda pentru iubita lui Stelea din partea actorilor din telenovela.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.