Nu va fi usor, mai ales ca romanii nu au auzit de asa ceva. Am o tema dificila pentru agentii de asigurari: vreau sa imi asigur comoara\', a spus senzuala blonda, inainte de a bate la picior firmele specializate, pentru a le expune intentiile.

Asirom, Omniasig, Generali, Tiriac si AIG sunt marile companii al caror prag l-a trecut actrita porno, pentru a negocia o polita inedita de asigurare. \'Buna ziua, numele meu e Alina Plugaru, sunt actrita de filme pentru adulti si vreau sa imi asigur obiectul muncii: organele genitale\', asa suna solicitarea blondinei.

Reactii comice in lant

Daca cineva ar fi surprins pe o camera video reactiile agentilor de asigurari, puse cap la cap, filmuletele ar fi alcatuit o comedie savuroasa, demna de Oscar! Libertatea a insotit-o pe Alina in pelerinajul ei si va prezinta pas cu pas \'aventura\' divei!

La Omniasig a agatat receptionera

Cu mersul ei lasciv si sexualitatea debordanta, Alina \'agata\', inca dinainte sa intre in sediul Omniasig, portarul, doi agenti si... receptionera. Ajunsa in fata ghiseului, cererea ei a cazut ca un trasnet pe capul asiguratoarei. Femeia inmarmureste, iar dupa 30 de secunde de tacere racneste din toti rarunchii: \'Raduuuuuu, ajuta-ma!\'.

Usuita de la Asirom

Agentia Asirom de langa Biserica Rusa de la Universitate pare pustie. Doar o doamna, aproape de varsta a treia, invarte de zor cateva polite Casco. O zareste pe senzuala blonda, dar se incapataneaza sa nu ridice capul din hartii. Cu tot tupeul din dotare, Alina ii spune totusi ca are nevoie de o asigurare mai... speciala. Brusc, doamnei i se inclesteaza maxilarul si cu greu isi mai revine. \'Va poftesc sa mai cautati... Noi nu avem asa ceva\', tuna ea. Dezamagire maxima...