Jojo si Catalin Catoiu au plecat valvartej din vacanta pe care o petreceau in America, pentru a veni in Romania, la Sinaia
Vara, majoritatea vedetelor prefera sa isi petreaca vacanta pe litoral sau in diverse statiuni exotice, insa Catalina Ionescu, alias Jojo, a ales muntele. Dupa o perioada incarcata, a venit timpul de vacanta, iar vedeta profita din plin de ea. Aceasta a calcat si pe meleaguri straine, a fost in America, dar cum tot mai bine este acasa, s-a intors in Romania, alegand sa-si petreaca restul vacantei la munte. Jojo se declara incantata de aceasta alegere, aici fiind locul unde se relaxeaza cel mai bine, pentru ca muntele o ajuta sa uite de grijile si problemele cotidiene. Pe plan sentimental, actrita isi continua povestea de iubire cu Teava, membru al trupei VH2. Vedeta nu-si abandoneaza nici proiectele, iar din toamna o vom vedea din nou pe micul ecran alaturi de grupul Divertis si poate, cine stie, ne va pregati si o surpriza muzicala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.