Stelian Ogica, 40 de ani, si-a luat inima-n dinti si si-a indeplinit un vis care dateaza inca de acum 20 de ani, dupa cum spune el. S-a dus la un salon de tatuaje si si-a impodobit corpul cu trei piese de arta: doua tribale si o sarma ghimpata pe brate! Ogica s-a hotarat sa incerce sa o convinga si pe partenera lui de platou de la OTV sa vina sa-si tatueze corpul
Chiar daca nu o recunoaste fatis, impatimitul jucator la loto e foarte mandru de trupul sau, iar acum nu ascunde faptul ca noile “bijuterii” batute-n piele au mai mult un rol estetic.

“Imi doream tatuaje de cand eram pusti, dar nu aveam curajul sa le fac. Nu mi-era frica de durere, pe cat mi-era frica sa nu iasa bine. Dar am avut totala incredere in prietenul meu Eugen, tatuator, care se ocupa cu asa ceva de mai bine de 25 de ani”, ne-a mai spus Ogica, admirandu-si bratele tatuate in oglinda.

Despre semnificatia desenelor, barbatul spune ca au rol estetic, tribalele il reprezinta si nici nu se demodeaza: “Sarma ghimpata inseamna perimetru inchis, iar tribalele arata foarte bine. Oana Zavoranu sau Pamela Anderson au cam aceleasi tatuaje, dar nu ele mi-au fost sursa de inspiratie”.

Pentru ca toate fetele care i-au vazut bratele proaspat ta-tuate au fost impresionate, vedeta OTV spune ca pe viitor i-ar surade ideea sa-si scrie pe antebrat numele sau, dar in limba chineza. Mai mult, pentru ca ii plac doamnele cu accesorii permanente, el ar vrea sa o aduca si pe Magda lu’ Tolea in salonul tatuatorului Eugen pentru “ceva micut”.

“Pe o femeie arata foarte frumos ceva micut, discret si sexy. Acum, poate Magda o sa vrea sa-si deseneze aceleasi tatuaje ca si mine. Sau poate isi scrie "Tolea", nu ar fi exclus”, ne spune Ogica razand.

200530_3foto.jpgTotodata, proaspatul tatuat mentioneaza ca nu si-ar scrie numele unei femei niciodata pe corp si ca nu va merge niciodata in maiou pe strada doar ca sa i se vada tribalele: “Le voi expune doar in casa sau la mare. Eu nu ma afisez in public imbracat in tricouri fara maneca”.

Stelian Ogica mai are de indurat circa doua zile de tratament, iar artistul tatuator Eugen Surdu ne-a explicat procesul prin care trece vedeta: “Timp de trei zile, tatuajul va fi tinut sub folie, schimbata periodic la un interval scurt de timp si tamponat cu o crema speciala. In acest timp, zona tatuata nu trebuie sa aiba contact cu apa, soare sau praf”, ne-a spus Eugen.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.