Fermecatoarea blonda cu ochii verzi seamana izbitor cu fosta sotie a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu, motiv pentru care turistii de la Mangalia au confundat-o adesea cu fosta prezentatoare tv care locuieste acum in Italia.
Unul dintre Don-juan-ii din vechea garda a muzicii romanesti, Gabriel Cotabita a preferat sa-si tina departe viata personala de ochii indiscreti ai presei.

Solistul s-a casatorit in 1980 si a divortat in 1996, el fiind si tatal a trei fete superbe, Aela Cristina si gemenele Milena si Eliza.
Prima dintre acestea, Aela Cristina, a reusit, desi este foarte tanara, sa-si faca o cariera de invidiat in publicitate (ea este director de PR la o firma) si, mai nou, aspira la statutul de vedeta de televiziune, ea semanand leit cu fosta nevasta a internationalului Adrian Mutu, Alexandra Dinu.
O rapitoare blonda cu ochii verzi, fiica lui Cotabita a fost “corupta” de Leonard Miron sa culeaga alaturi de acesta impresii, in postura de reporter, de la Festivalul Callatis, unde tatal sau este director artistic si prezentator.
“Am observat-o pe Aela in culisele festivalului, o adusese Gabi Cotabita sa vada si ea cum e atmosfera pe aici. Am remarcat-o, ca este frumusica foc, si i-am propus sa fie reporter pentru TVR. E o fata cuminte, desteapta si dezghetata, de aceea ii prevad o cariera de succes in televiziune”, ne-a declarat Leonard Miron.