Pacaleala. Omul de afaceri Fernando Enciu, patronul companiei Fly Taxi, a fost "tradus" de cele doua iubite neoficiale la Saint Tropez
Viata amoroasa a miliardarului Fernando Enciu se dovedeste o adevarata telenovela. Mare iubitor al sexului frumos, patronul companiei Fly Taxi are un apetit nestavilit cand este vorba de consumat relatii amoroase in paralel. Dar cum orice vanator devine vanat la un moment dat si lui Enciu i s-a intamplat sa fie pacalit chiar de cuceririle lui. Mai exact, Loredana de la Trident, femeia cu care acesta are o legatura cvasiclandestina de mai bine de un an, l-a inselat in aceasta vara, la Saint Tropez, in vacanta pe care si-a petrecut-o impreuna cu prietena ei cea mai buna, Adelina. Un lucru mai putin cunoscut, bruneta "Ade", asa cum este ea alintata de prieteni, a fost la randul ei iubita lui Enciu, dar a pastrat o relatie buna cu acesta, in sensul in care, sustin sursele noastre, se mai vedeau si isi mai ofereau din cand in cand momente placute, chiar si in timpul relatiei actuale cu Loredana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.