Sotia lui Irinel Columbeanu, Monica s-a ingrasat in cateva luni cu cateva kilograme bune
Daca anul trecut la Bucharest Fashion Week, Moni avea 48 de kg, acum ea se poate mandri cu o „silueta” cu 8 kg mai mult. Acum ea cantareste aproape 57 de kg. „Eram mult prea slaba si nu inteleg de ce. Aveam 48-49 de kilograme, la 1,79 m. Acum am ajuns la 57. Am dorit sa ma ingras intrucat am tinut cont de parerea amicilor mei, care m-au sfatuit ca e bine sa mai pun ceva pe mine. Asa incat am inceput sa mananc mai mult, chiar si daca nu imi era foame”, marturiseste Monica Columbeanu.
Nu Iri i-a cerut sa se ingrase,el o place indiferent cum ar fi

In schimb, Monica spune ca atunci cand nu mananca o zi ea slabeste imediat. Cu toate ca acum are mai multe kilograme in plus Moni spune ca tot este sub greutatea pe care ar trebui ea sa o aiba la inaltimea ei. De asemenea, Monica spune ca Iri nu i-a cerut niciodata sa slabeasca sau sa se ingrase. „Iri nu mi-a zis nici sa ma ingras, nici sa slabesc vreodata si invers. El ma place asa cum sunt, indiferent ca as fi grasa sau slaba!”, sustine Monica Columbeanu. In privinta divergentelor dintre ei si despre faptul ca divortul ei de Iri ar fi la un pas, Monica spune ca nu este nimic adevarat. „Noi nu ne-am certat niciodata. Nu aveam motive sa ne certam. De ce sa ne certam?”, intreaba retoric Monica…


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.