Si acolo, pe stradutele inguste si pietruite, amorezii care cu un an si jumatate in urma erau nelipsiti de pe prima pagina a ziarelor ca pestele congelat din meniul de pe timpul lui Ceausescu s-au lasat in voia sentimentelor lor profunde.
Potrivit site-ului VDTOnline, ca doi porumbei care se respecta, fostul premier si ex-manelista nu s-au sfiit sa se sarute in plina strada, convinsi ca nu are cine sa le imortalizeze manifestarile de afectiune.
S-au inselat insa. De cand s-au deschis granitele, romanii au devenit omniprezenti - te si miri ca mai este cineva in tara.
Asa ca vacanta idolului de altadata al lucratoarelor de la Apaca nu a trecut neobservata.
Orice s-ar spune despre Petre Roman, doua adevaruri raman mereu valabile: este un barbat galant si, in ciuda trecerii anilor, nu si-a pierdut prea mult din sarmul de altadata.
Indragostit lulea de sufletul pereche ascuns intr-un trup de cantareata si pe care i l-a scos viata in cale la o varsta inaintata, Petre Roman arata ca nu doar inotul este secretul formei sale fizice de invidiat.
El a carat cu sarg sacose in statiunea muntenegreana, in timp ce femeia cu nume de manastire, cel putin in buletin, s-a plimbat cumintica si cu mainile libere. Dar este evident ca Agapia nu a lasat nerasplatite aceste dovezi de iubire…