Magda Ciumac continua sa faca valuri la OTV. Ea a anuntat ca va face dezvaluiri “urate” despre trecutul jurnalistului Luis Lazarus, iar acesta a venit, luni seara, sa se apere

Sotia lui Tolea nu a prezentat nici o dovada, dar l-a jignit pe jurnalist cu expresii si cuvinte obscene, obligandu-l pe Dan Diaconescu sa ameninte cu inchiderea microfoanelor.

Magda lu’ Tolea a venit nepregatita la emisiunea de luni seara, cand anuntase ca va face dezvaluiri despre trecutul jurnalistului Luis Lazarus.
In loc sa scoata documente, Magda s-a lansat intr-o serie incredibila de injurii si trivialitati, chiar de la inceputul emisiunii, ba, in anumite momente, a inceput si sa tipe.

“Initial, nu am vrut sa particip la o astfel de confruntare, dar am decis ca trebuie sa ma apar. Nu puteam sa stau sa vad la televizor cum aceasta persoana spune minciuni despre mine. In loc de dezvaluiri, m-a jignit si a folosit un limbaj greu de suportat”, ne-a declarat jurnalistul Luis Lazarus.
Ca sa se apere, acesta a inceput sa spuna cate eforturi a facut in viata, ca sa ajunga sa fie un jurnalist premiat si un om bogat. Magda Ciumac l-a intrerupt permanent, strigandu-i “cap patrat, analfabet, labagiu, frustrat” si multe alte invective si obscenitati.

Realizatorul emisiunii, Dan Diaconescu, a fost nevoit sa intrerupa de mai multe ori transmisia si sa ameninte ca inchide microfonul Magdei Ciumac. Luis Lazarus a amintit din nou ca bruneta a fost condamnata pentru furt inainte de a implini 17 ani si ca a facut puscarie, ca are dosar pentru furtul unui parfum dintr-un magazin si ca nu a muncit o zi in toata viata ei.

“Da, am furat pentru Tolea, pentru ca il iubeam, dar pentru tine nu va fura nici o femeie”, a recunoscut Magda. Lazarus i-a mai spus acesteia ca este prostituata si ca are martori, iar omul de afaceri Cristian Vatau a confirmat telefonic aceasta afirmatie. In cele din urma, Lazarus a renuntat sa se mai apere si a parasit emisiunea.

Peste un milion de telespectatori au privit siderati la “macelul” de ieri noapte de la OTV. In primele ore, au fost trimise circa 1.400 de sms-uri, din care 99% cereau ca Dan Diaconescu sa o scoata pe Magda din emisiune, iar cativa au anuntat ca vor suna la Salvare in cazul in care focoasa bruneta nu pleaca.
Magda Ciumac a iesit din anonimat acum trei luni, cand a pretins ca sotul ei este implicat in disparitia avocatei Elodia Ghinescu. De atunci, este nelipsita de la OTV, unde spune ce crede ea despre acest caz, dar a dansat manele si pe masa lui Dan Diaconescu. Mai nou, este suparata pe Luis Lazarus pe care l-a “gratulat” cu invective si obscenitati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.