Dupa o pauza destul de lunga, ‘taticul’ Pitt se intoarce la lucru.

Actorul in varsta de 44 de ani va juca in ultimul film al lui Quentin,‘Inglorious Bastards’, aceasta fiind prima aparitie a lui intr-un film semnat de marele regizor care a revolutionat cinematografia.

'Inglorious Bastards', un remake dupa o productie din 1978, regizata de Enzo Castellari, este o drama din cel de-al doilea Razboi Mondial, in care Brad va juca rolul locotenentului Aldo Raine.

Chiar daca majoritatea dialogurilor din film vor fi in limba germana sau franceza, Pitt va vorbi in engleza in rolul sau de ‘rebel din Tennessee, care conduce o echipa de opt soldati evrei americani ce vor sa se razbune pe nazisti', scrie USMagazine.com.

Filmarile pentru ‘Inglorious Bastards’ vor incepe pe 13 octombrie in Germania, si se asteapta ca filmul sa fie prezentat la Festivalul de Film de la Cannes, in mai 2009.

Decizia lui Brad de a se intoarce pe platourile de filmare o va tine acasa Angelina Jolie, care nu pare deloc deranjata de acest lucru, actrita declarand intr-un inetrviu, ca ea si Brad lucreaza cu randul iar acum este randul ei sa stea acasa cu copiii.

Brad Pitt este asteptat pe 27 august sa participe la cea de-a 65-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, unde va avea premiera ultimul sau film, ‘Burn After Reading’, in regia fratilor Coen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.