Ne imaginam ca blonda care considera 'cabanosii' 'locuitorii cabanelor' n-are in cap decat surprize, atentii, gentute, pantofiori, dar sa pretinda toate acestea imperios si explicit, inainte sa- si puna la bataie pieptul afectat de gravitatie sau bombeul siliconat din abundenta, nu ne asteptam.
Intrata in atentia presei prin usurinta cu care se dezbraca la rubrica meteo a unui cotidian de mare tiraj, Simona Sensual a intrat subit si-n atentia barbatilor cu conturi grase, masini decapotabile (neaparat albe!) si lanturi groase, de unde deducem ca e experta in „intrari”. Cum nici barbatilor nu le displace sa fie parazitati de blonde (relativ) apetisante, domnisoara Sensual s-a asezat confortabil pe scaunul din dreapta al masinii lor luxoase, mai intai, in dormitorul lor sofisticat, mai apoi, si pe lista prioritatilor de cadouri, in cele din urma. Niciodata la bratul lor, insa! Ups! Sa fie asta un semn rau?
S-ar putea! Dar daca ea nu s-a prins, de ce sa ne ostenim noi sa-i deschidem ochii? Cum ziceam, Simona Sensual a tot testat practici de instalare pe capul barbatilor potenti financiar si, dupa ce s-a insinuat, pe rand, in viata celor mai rasariti dintre ei, s-a gandit ea c-ar fi cazul sa-si simplifice tehnica de „parazitare”.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.