Ana Cleopatra, fiica Roxanei Ciuhulescu si a bosului de la Mitsubishi, invata inca de mica sa deprinda dragostea pentru masini
Chiar daca are doar sase luni, micuta da semne ca se simte foarte bine la bordul masinii, mamica sa declarandu-se foarte incantata ca nu face nazuri la drum lung, asa cum obisnuiesc alti copii. De curand, prezentatoarea cu cele mai lungi picioare din Romania si-a scos fetita la o plimbare intr-unul din mallurile bucurestene, acolo unde doua tinere se intrec pentru castigarea unei masini. Fetele vor trebui sa reziste cat mai mult la bordul unei masini si sa demonstreze ca viata la bord inseamna distractie maxima. Cea venita sa le incurajeze a fost tocmai Roxana, una dintre cele mai mari iubitoare de masini din tara, pasiune care s-a transmis cu succes si spre fiica ei. Foarte prietenoasa si zambitoare, Ana Cleopatra s-a simtit foarte bine alaturi de concurente si mai ales in locul de desfasurare al concursului: masinuta albastra. Toate cele patru fete, in frunte cu junioara Roxanei, s-au distrat de minune pe muzica din autoturism si au pus de-o minipetrecere chiar acolo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.