Ambitii foarte mari pentru superbul manechin Tyra Banks, in varsta de 35 de ani. Dupa ce a lasat-o mai moale cu aparitiile pe podiumurile de parada modei, Tyra a primit o oferta de nerefuzat
Cel mai bine platit model de culoare din lume a fost invitat de candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Barack Obama, sa fie consilierul sau la Casa Alba, daca va fi ales in functia suprema in luna noiembrie.
Publicatia People Magazine a fost cea care a anuntat ca Tyra Banks ar putea ajunge intr-o functie importanta la Casa Alba. De altfel, ea este o prietena apropiata a lui Michelle Obama, sotia candidatului democrat. Tyra e considerata un model de eleganta in America.
'Eu imi doream mai demult sa ajung prima doamna a Statelor Unite, insa e bine ca macar voi fi consilier', a glumit top-modelul. Conform publicatiei americane, Tyra va fi cea care il va sfatui pe Obama pe probleme de imagine.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.