Zilele trecute, vedeta postului Acasa a fost fotografiata de paparazzi Libertatii alaturi de iubitul ei, Zsolt Csergo, la film, la Mall-ul din Vitan

Chiar daca nu mai are silueta de altadata, Nicoleta nu pare a avea nici o problema in a se afisa in public. Zilele trecute, ea a mers la film impreuna cu Zsolt, dar si cu sora ei, Iuliana, insotita la randul sau de iubit. Vedeta postului Acasa nu a mai creat isterie in randul barbatilor, care altadata isi suceau gatul pentru a o vedea mai bine. A fost insa recunoscuta de multi fani care au felicitat-o si i-au urat sa aiba un bebe sanatos.

Cel mai important pentru ea e ca Zsolt, tatal copilului pe care il poarta in pantec si despre care s-a zvonit la un moment dat ca nu prea si-a dorit bebelusul, pare acum mai indragostit ca niciodata de ea. Surse din apropierea cuplului ne-au marturisit ca Zsolt a suferit o schimbare majora in ultima vreme, el realizand cu adevarat ce inseamna sa fie tatic. La Mall, omul de afaceri a strans-o tot timpul in brate pe Nicoleta si s-a comportat extrem de protector cu mama copilului sau.

Corpul Nicoletei a suferit transformari vizibile in ultimele luni. Ea a luat destul de mult in greutate, insa acest lucru e firesc. Medicul i-a explicat ca micutul din burta s-a dezvoltat foarte bine si va fi, probabil, un copil foarte viguros.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.