Situatia Cristinei nu a fost intotdeauna una roz. Conform publicatiei 'Reporter special', cantareata a avut o copilarie grea, fiind abuzata de tatal ei

Nascuta la Onesti, actuala regina R&B nu s-a putut bucura de o copilarie prea linistita. Cristina si sora ei mai mica, Narcisa, au fost crescute de bunica lor din partea mamei. Pe cand aveau o varsta frageda, mama lor a murit, iar tatal s-a refugiat in bautura. Conform celor de la 'Reporter special', fetele au fost abuzate de tatal lor, care le batea fara mila atunci cand se intorcea beat acasa. De altfel, Cristina considera ca tocmai comportamentul tatalui a agravat starea de sanatate a mamei sale, care, in cele din urma, a murit. Si cum barbatul nu se arata deloc interesat de cresterea si educarea fetitelor, aceasta sarcina i-a revenit bunicii.

In cele din urma, cele doua surori au decis sa paraseasca localitatea natala si sa-si faca un rost in viata. Narcisa a plecat in Italia, unde si-a si intemeiat o familie, in vreme ce Cristina a ajuns la Bucuresti, singura ei avere pe vremea aceea fiind doar doua fotografii ingalbenite de vreme ale mamei sale.
Extrem de talentata, ea le-a atras rapid atentia sefilor caselor de discuri, iar dupa o vreme a devenit regina R&B. Dupa ce s-a pus pe picioare din punct de vedere financiar, Cristina nu a uitat de tatal ei, caruia ii trimite lunar alimente si bani.

"Mama l-a trimis pe Alin"
In prezent, dupa mai multe relatii esuate, Cristina e fericita alaturi de sotul ei, Alin Ionescu (foto), despre care crede ca i-a fost trimis din Ceruri, de mama ei. 'Alin mi-a fost trimis din Ceruri, de mama, sa ma iubeasca si sa ma protejeze. Nu am sa uit de unde am plecat', a spus Cristina pentru 'Reporter special'.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.