Prezentatorul Pro TV, Catalin Maruta, si cantareata Andra au, incepand de ieri, acelasi nume de familie
Cei doi s-au casatorit civil la Primaria Sectorului 3 din Bucuresti in jurul orei 13.30, legitimandu-si astfel relatia pe care o au de mai bine de trei ani. In nota cu care este obisnuit vedeta Pro TV, evenimentul s-a bucurat de mare audienta, fiind onorat cu prezenta de o multime de invitati, precum si de o armata de ziaristi.
Imediat dupa pranz, in fata Starii Civile si-au facut aparitia rand pe rand prietenii cuplului, costumati de gala si "inarmati" cu buchete de flori. Alaiul a fost deschis de CRBL si iubita sa, urmati de Smiley cu Laura Cosoi, familia fostului component al trupei O-Zone, Radu Sarbu, Nico, Miki si iubitul ei, Razvan Constantinescu, si Marius Moga cu Iulia Vantur. Nu mai putin consistenta s-a dovedit si participarea rudelor, primii facandu-si aparitia parintii lui Catalin, urmati la scurt timp si de familia Andrei. De asemenea, nasii celor doi, Cornel si Dana Ciocan, au venit si ei la Starea Civila, avand si calitatea de martori la casatorie. In cateva zeci de minute, tot spatiul din fata primariei a fost ocupat de invitatii Andrei si ai lui Catalin, astfel ca, atunci cand au sosit si acestia, de-abia au avut loc sa intre pe poarta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.