Intors de la un chef unde s-a distrat cu Magda Ciumac, giurgiuveanul s-a dus direct la un salon, unde si-a facut doua tatuaje
Dupa o noapte petrecuta in compania brunetei Magda Ciumac, giurgiuveanul Stelian Ogica s-a dus glont la un salon din Capitala pentru a-si face doua tatuaje permanente, pe umeri. Invitat la un chef in Chitila, Ogica n-a ratat ocazia de a ciocni un pahar cu bruneta alaturi de care isi petrece noptile pe la emisiunile despre disparitia Elodiei. El se afla sambata seara la nunta unui prieten, insa in momentul in care a aflat ca la petrecerea din Chitila se afla Magda, a lasat balta totul si s-a dus glont catre bruneta lui Tolea Ciumac. Cei doi au petrecut pana spre dimineata, au baut cate un paharel si au chicotit ca doi porumbei pana dimineata, cand fiecare a plecat spre casa lui. Dupa ce s-a despartit de Magda, in mod bizar, lui Ogica i-a venit, brusc, ideea de a se tatua. Astfel, s-a dus direct la un salon situat la etajul patru al unui bloc pentru a-si pune corpul la dispozitia artistilor.
"Mi-am facut cate un tatuaj pe fiecare umar. Deocamdata, prefer sa nu dezvalui ce reprezinta aceste tatuaje. Cine stie?! Poate ca mi-am tatuat o inimioara, sub care scrie "I Love You, Magda!"", a declarat, mai in gluma, mai in serios, Ogica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.