Succesul documentarului "I Am Because We Are", produs de Madona si regizat de Nathan Rissman va fi continuat cu o carte ilustrata in care vor fi spuse in cuvinte si imaginii povestile tragice ale copiilor din Malawi.

Cartea vrea sa fie o reproducere a documentarului, care a avut premiera in luna mai la Cannes si prezinta drama copiilor orfani, bolnavi de SIDA din Malawai, tara de unde cantareata impreuna cu sotul ei Guy Richie l-au adoptat pe micutul David.

Ilustratia cartii a fost lasata pe mana fotojurnalistei, Kristen Ashburn, castigatoare a numeroase premii pentru cei sapte ani de munca in Malawi si Africa.

Cartea prezinta destinul a opt copii din Malawi si arata realitatea dura a pademiei SIDA din intreaga Africa de sud. De asemenea, cartea va contine si fragmente din interviurile cu copii din Malawi, impreuna cu biografiile acestora.

Veniturile obtinute din vanzarea cartii vor fi donate organizatiei Raising Malawi, pentru a ajuta in continuare orfanii din aceasta tara parca uitata de lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.