Premierul Calin Popescu Tariceanu isi petrece vacanta intr-o croaziera pe Mediterana, ultima escala a sa si a grupului care-l insoteste la bordul unei ambarcatiuni de lux fiind perla Sardiniei, Porto Cervo.

Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a plecat la inceputul saptamanii intr-o vacanta care a inceput pe Coasta de Azur, la Cannes, si care se constituie intr-o croaziera de Mediterana. La bordul unei ambarcatiuni de lux, premierul si companionii sai poposisera joi, purtati tot de apele Mediteranei, pe asa-numita Coasta de Smarald.

Este vorba despre Poro Cervo, portul unei vechi asezari pescaresti care adaposteste din anii 70 incoace, in nordul Insulei Sardinia, ohihna celor mai bogati oameni ai lumii.

Premierul este insotit, potrivit unor surse apropiate anturajului sau, de familie, precum si de doi vechi prieteni - omul de afaceri liberal Dinu Patriciu si ziaristul Sorin Rosca Stanescu.

La Porto Cervo are renumita resedinta de vara si premierul italian Silvio Berlusconi, cea unde ii serveste pe musafiri cu deja cunoscuta inghetata. Roman Abramovici, Tony Blair, dar si Cristiano Ronaldo sau cuplul Pitt-Jolie si-au petrecut vacante pe coasta de nord a celei mai exclusiviste insule a Mediteranei si una dintre cele mai scumpe ale lumii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.