Proaspat casatorita Simona Patruleasa are mari probleme de comportament atunci cand in zona pe unde se afla exista cate un obiectiv foto
Spre exemplu, aflata la hotelul Marriott, acolo unde alaturi de Sabin ia cina aproape in fiecare seara, vedeta de la Antena 1 a trebuit sa renunt e la a mai manca. Motivul? Mari fani ai bucatariei japoneze, Simona si Sabin au ales sa manance la restaurantul Yakimono, insa acolo se petrecea un eveniment monden, cu multe vedete si fotografi, in cinstea inaugurarii terasei.
I-a facut scandal unui paparazzi
Un paparazzi i-a surprins pe cei doi indragostiti la masa si le-a facut cateva poze. Vazand toatea acestea, Simona a facut o criza de nervi si a tipat la Sabin, apoi a mers la cel care i-a pozat si a incercat sa-i ia aparatul foto. L-a bruscat, a tipat la el. Apoi, super nervoasa i-a spus sotului ei ca trebuie sa plece de acolo, insa acesta era furat de un peisaj cu blonda Cristina Rus, despre care se stie ca ar fi avut o legatura cu actualul sot al Simonei. Intr-un final acesta si-a ascultat sotia si au parasit hotelul. Mai mult ca sigur nervii din stomacul Simonei Patruleasa i-au taiat pofta de mancare.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.