John McCain, Tony Blair si George W. Bush tin fraiele omenirii, dar Internetul le da bataie de cap.

Bush prefera fixul: e-mailul s-ar putea intoarce impotriva lui. Sursa: ReutersStirea ca miliardarul Carl Icahn, recent numit in boardul companiei Yahoo!, nu detine un computer a facut inconjurul webului. E-mailul este, in opinia acestuia, un lucru care ii distrage prea mult atentia, relateaza „The Guardian“. Ca Icahn sunt inca multi oameni cu putere de decizie mondiala pentru care Internetul este o adevarata bataie de cap.

Candidatul republican la presedintia SUA, John McCain, nu stie nici el ce-i aia e-mail si nici nu prea da cautari pe net. „Incep sa invat de unul singur sa intru online“, recunostea politicianul recent pentru „New York Times“. E complet rupt de lumea moderna, il taxeaza rivalii democrati, in timp ce contracandidatul sau, Barack Obama, nu scapa nici un prilej sa se pozeze cu un BlackBerry la purtator.

Cum nici regina nu poarta bani dupa ea pentru a-si arata bogatia, asa nici oamenii cu adevarat influenti nu trebuie sa fie fani ai cyberspatiului, il apara pe McCain jurnalistii britanici.

Dupa ce si-a incheiat mandatul de prim-ministru, Tony Blair a plonjat in complexa lume a telefoanelor mobile (nu avea asa ceva in calitate de premier) sau a SMS-urilor (primul raspuns dat la un SMS a fost „Cine esti?“). Actualul lider de la Casa Alba, George W. Bush, se tine si el departe de e-mail, fiind convins ca acestea s-ar putea intoarce oricand impotriva lui in cazul unui proces, relateaza „Daily Telegraph“. Nici predecesorul sau, Bill Clinton, nu statea mai bine: arhiva sa virtuala din Arkansas numara peste patru milioane de e-mailuri, dintre care cele mai multe apartin echipei sale si doar doua sunt semnate de fostul demnitar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.