Candidatul republican, John McCain, a lansat un nou atac video la adresa adversarului sau, democratul Barack Obama

Noul clip lansat de McCain il arata pe Obama ca "cea mai mare celebritate din lume", facand o paralela intre el si vedetele Britney Spears si Paris Hilton.

"Este cea mai mare celebritate din lume", afirma o voce feminina in timp ce se succed imagini cu Obama la Berlin intretaiate de fotografii cu Britney Spears si Paris Hilton. "Este oare pregatit sa ia comanda?", adauga vocea din off. In timp ce continua succesiunea de imagini cu Obama la Berlin, vocea feminina informeaza ca Obama se opune forajelor petroliere in mare si ca vrea sa creasca taxele pe electricitate.

"Mai multe impozite, mai mult petrol din strainatate, acesta este adevaratul Obama", adauga vocea feminina inainte de a aparea o fotografie cu John McCain. Senatorul de Arizona afirma: "Sunt John McCain si aprob acest mesaj".

Managerul de campanile al lui McCain, Rick Davis, a explicat intr-o conferinta de presa ca "noi ne-am gandit sa gasim primele trei celebritati din lume, si as putea spune ca dupa parerea noastra, Britney si Paris se afla pe locurile doi si trei".

"Nu campania noastra incearca sa-l faca pe Obama o celebritate international….Asta este campania lui….Nu le cunosc pe Britney Spears si Paris Hilton, dar ele sunt vedete international, deci, dupa cum stiti si voi, merle stau cu merele", a adaugat Davis, potrivit Usmagazine.com.

"John McCain este un om onorabil, care duce o campanie din ce in ce mai dezonoranta", a replicat tabara lui Obama.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.