Presedintele George W. Bush a evocat din nou momentul curcubeului de la Bucuresti miercuri, cand, desi insista sa i se puna intrebari la o intalnire in Ohio cu angajatii unei companii, asistenta parea total lipsita de interes, relateaza NewsIn.
Daca americanii sunt curiosi in legatura cu ce are George W. Bush sa le zica pe ultima suta de metri a mandatului, nu au lasat sa se vada acest lucru marti, in Ohio, cand presedintele, care incuraja oamenii sa-i adreseze intrebari, s-a confruntat cu o lipsa totala de interes, comenteaza AFP

Dupa ce a sustinut un discurs despre pretul-record al benzinei si mijloacele de reducere a dependentei energetice a SUA, Bush a invitat asistenta - personalul unei companii - sa-i adreseze intrebari. Unii au zambit, dar nimeni nu i-a adresat nicio intrebare. "Ei bine, daca nu aveti intrebari, va pot povesti multe lucruri interesante", a spus presedintele.

Inainte ca situatia sa devina stanjenitoare, Bush a inceput sa spuna cum, la 23 noiembrie 2002, un curcubeu s-a format pe cerul Bucurestiului cand sustinea discursul despre Romania si NATO si despre libertatea sa.

Bush a vorbit despre "conflictul ideologic" dintre libertate si extremism, inainte de a-si incheia aparitia, cu 20 de minute mai devreme decat prevazut.

Presedintele venise sa vorbeasca despre perioada economica "nesigura". "Traim timpuri nesigure", a spus el. Insa, pentru salariatii Lincoln Electric Company, nu pare sa se puna intr-adevar aceasta problema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.