"Sunt singurul care a fost in contact cu Radovan si am comunicat cel mai des prin telefonul mobil", a spus el, pentru Press.

"Pentru mine, el era unchiul meu si nu un inculpat cautat. Daca situatia s-ar repeta, as face acelasi lucru", a subliniat Dragan.

Karadzici, fostul lider al sarbilor din Bosnia, este pe cale sa fie transferat la Tribunalul Penal International pentru fosta Iugoslavie, unde este inculpat pentru genocid. Dragan este fiul lui Luka Karadzici, fratele lui Radovan. Acesta din urma a spus ca Dragan a fost singurul membru al familiei in contact cu Radovan Karadzici. "Sunt mandru de Dragan", a subliniat el.

In privinta Milei Cicak, femeia bruneta care a aparut alaturi de medicul Dragan Dabici, falsa identitate adoptata de Radovan Karadzici, Dragan a asigurat ca aceasta era doar "o ucenica". Presa s-a intrebat in legatura cu natura relatiei dintre femeia respectiva si inculpat.

Luka Karadzici a confirmat ca a fost depus un recurs impotriva transferarii fratelui sau la Haga. Luka si avocatul Svetozar Vujacici au discutat cu Radovan Karadzici duminica, mai mult de doua ore, dar au refuzat sa faca declaratii pentru presa.