In orasul de granita Ruse, investitorii israelieni si bulgari au demarat lucrarile de constructie pentru sapte mall-uri.

Reprezentantii investitorilor sustin ca mall-urile sunt destinate celor 2 milioane de romani care trec podul Giurgiu-Ruse in fiecare an. Romanii au devenit clientii magazinelor bulgaresti datorita preturilor, care ajung sa fie cu 40% mai mici decat in Romania.

Trei dintre cele sapte mall-uri vor fi construite in apropierea granitei langa podul peste Dunare, care este si cea mai utilizata cale de acces spre Bulgaria.

"In acest moment nu exista niciun mall in Ruse, dar deja au inceput constructiile pentru trei dintre cele sapte care vor fi ridicate in urmatorii ani. Doua complexe comerciale sunt plasate exact langa podul peste Dunare", a declarat pentru HotNews.ro Aleksandar Yordanov, reprezentantul companiei Makler LTD din Ruse. Un alt motiv pentru care investitorii au ales sa construiasca la Ruse sunt si preturile terenurilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.