Radovan Karadzici si-a postat pe internet o biografie fictiva, sub numele medic Dragan Dabici, pentru a deturna eventualele suspiciuni ale autoritatilor, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

Pe site-ul dragandabic.com, doctorul Dabici afirma ca s-a nascut "in urma cu 60 de ani in orasul Kovaci, in apropiere de Kraljevo", un oras situat la 150 de kilometri sud de Belgrad. "Copil fiind, doctorului Dabici ii placea sa exploreze padurile din apropierea satului in compania bunicului sau si petrecea mult timp pe muntele Kopaonik", in sudul Serbiei, potrivit biografiei postate pe internet.

Doctorul Dabici, potrivit sursei citate, a plecat din satul natal la Belgrad inainte de a-si face studiile la Moscova, unde a obtinut diploma in psihiatrie. "A calatorit in India si Japonia inainte de a sta o perioada in China, unde s-a specializat in diferite metode ale medicinei alternative", potrivit biografiei.

"Doctorul a revenit in Serbia la jumatata anilor '90 si a devenit unul dintre expertii in medicina alternative. El locuieste in Novi Beograd, pe strada Iuri Gagarin si poate fi contactat" la adresa de mail zacelivanjerana@dragandabic.com, potrivit sursei citate.

Pe site-ul sau, doctorul Dabici a postat o serie de proverbe, prezentate ca fiind "chineze", cum ar fi "Cei care nu se pot pune de acord cu cu dusmanii lor sunt cotrolati de acestia", "In spatele fiecarui om capabil se afla mai multe persoane capabile" sau "Inteleptul ia el insusi deciziile, ignorantul le urmeaza pe cele ale altora".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.