Institutul de Jurnalism Euro-Mediteranean (EMJI) va organiza, in Grecia, in perioada 18-26 octombrie, un seminar la care sunt invitati jurnalisti si studenti la jurnalism din toate colturile lumii, informeaza un comunicat al institutului, potrivit NewsIn.

Jurnalistii care doresc sa participe la seminarul organizat in Grecia isi pot inscrie dosarele pana la data de 1 august 2008.

In perioada 18-26 octombrie, participantii la cursurile oferite de Institutul de Jurnalism Euro - Mediteranean vor fi pusi in contact cu profesionisti si experti din domenii diverse, precum economie, drept international, jurnalism si politica.

Jurnalistii prezenti la seminar vor avea astfel ocazia sa isi imbogateasca lista de contacte si sa formeze un important sistem de colaborare.

Istructorii si profesorii invitati de catre Institut vor veni atat din Statele Unite ale Americii, cat si din zona mediteraneana.

Printre invitatii la seminar se numara experti in economie si in drepturile si legile cetateanului, jurnalisti, oficiali ai guvernelor si lideri ai organizatiilor de tip corporatist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.