Avionul cu care premierul Tony Blair si echipa sa de campanie se intorceau, miercuri, la Londra, dupa o vizita la o scoala din Bolton, a fost lovit de un fulger. Incidentul a avut loc in timp ce aeronava se apropia de Londra, dar nu a fost avariata, iar pilotii au reusit sa aterizeze in siguranta.

Un jurnalist de la bord a declarat ca a auzit o bubuitura foarte puternica, dar Blair, care vorbea cu o ziarista, a ramas aparent "imperturbabil", spre deosebire de ceilalti pasageri. O ziarista care purta o discutie particulara cu Blair i-a sugerat ca fulgerul ar fi putut fi o racheta, dar premierul a ridicat din umeri fara sa clipeasca. Pilotul nu a facut nici un anunt despre incident, iar avionul a aterizat in siguranta pe Aeroportul Heathrow, 10 minute mai tarziu. Avionul lui Tony Blair a mai fost lovit de fulger, in timp ce premierul se deplasa la Washington.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.